Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklista na průtahu Libercem. Havarovalo kvůli němu auto, kolo nechal na místě a utekl

Policisté pátrají po cyklistovi, který jel krátce po nedělní půlnoci po průtahu městem nedaleko sjezdu u čerpací stanice Čermák a vjel do cesty jednomu z aut, které poté havarovalo. Cyklista na nic nečekal, kolo nechal kolem a utekl. Policisté se nyní obrací i na veřejnost.

„Osobnímu automobilu Seat Ibiza, projíždějícímu Libercem ve směru na Děčín, v přímém úseku komunikace před sjezdem k benzinové čerpací stanici Čermák, vjel do jízdní dráhy dosud neustanovený cyklista. Řidič osobního automobilu zareagoval na cyklistu v protisměru prudkým snížením rychlosti, avšak na mokré vozovce dostal smyk. S vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do betonových svodidel,“ popsal incident mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle něj ke střetu s cyklistou nedošlo, ten ale přesto kolo na místě nechal a utekl. Policisté tak žádají svědky, zda cyklistu v inkriminovanou dobu neviděli a pomohli tak s objasněním nehody a ztotožněním muže.

„Zároveň policisté žádají i cyklistu oblečeného do červeno-bílé šusťákové soupravy, který na místě kolizní situace zanechal své jízdní kolo a z místa utekl, aby se přihlásil prostřednictvím linky 158 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto archiv

Štítky cyklista, Liberec, průtah, policie, nehoda, SEAT Ibiza, Děčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista na průtahu Libercem. Havarovalo kvůli němu auto, kolo nechal na místě a utekl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.