Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zásah u požáru v paneláku zkomplikovala špatně zaparkovaná auta. Zdržovala hasiče

Není to nic nového, silnice na sídlištích jsou úzké, parkovacích míst málo a mnozí řidiči navíc neparkují úplně ohleduplně. Pak vzniká problém ve chvíli, kdy musí zasáhnout hasiči. Jako v úterý večer, kdy tři jednotky vyjely k požáru na Žižkově vrchu v Jablonci.

„Zaparkované automobily v ulici před domem komplikovaly dojezd požární techniky k místu události,“ uvedl mluvčí hasičů Jakub Sucharda. Podle něj se před jejich příjezdem obyvatelé domu pokusili o hašení požáru ručními hasicími přístroji. Patnáct lidí opustilo budovu a tři nakonec byli předání zdravotníkům.

Sami hasiči pak požár zlikvidovali během deseti minut. „Výši škody vyšetřovatel požárů předběžně stanovil na 500 tisíc korun, příčinou vzniku požáru byla technická závada na elektroinstalaci,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky požár, hasiči, Jablonec, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kučera

Jo hašení požáru je v rubrice krimi :-) To už i ty vypráskané Novinky mají v definici následující: Krimi - domácí násilí, napadení, útoky, krádeže, loupeže, vraždy, dopravní nehody. Možná by šéfredaktor měl mít nějaké vzdělání, než to nase.e do první rubriky, na kterou ho ukecá správce webu.

Pátek, 14. května 2021, 09:23Odpovědět

Zásah u požáru v paneláku zkomplikovala špatně zaparkovaná auta. Zdržovala hasiče  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.