Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kamion u Lvové narazil do kolony aut. Osm zraněných

K dopravní nehodě došlo na silnici 13 v opravovaném úseku u Lvové. Kamion tam narazil do stojící kolony vozidel. Nehoda se nakonec týkala celkem sedmi aut. Zranilo se osm lidí, tři z nich odvezly sanitky do nemocnice.

„Na místě jsme měli osm pacientů. Pět z nich jsme po ošetření ponechali na místě, tři transportovaly sanitky se středně těžkým poraněním na traumatologii liberecké nemocnice,“ uvedl mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

K nehodě došlo krátce před půl sedmou u obce Lvová. „Pravděpodobně vlivem nevěnování řízení v provozu na pozemní komunikaci, narazilo nákladní vozidlo do kolony čekajících automobilů před světelným značením,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Jedno z vozidel začalo podle hasičů hořet. „Účastníci nehody se pokusili o hašení práškovým hasicím přístrojem. Likvidaci požáru provedli hasiči vysokotlakým vodním proudem,“ uvedli hasiči.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky kamion, jablonné, lvová, nehoda, hzs lk, policie, zzs lk, havárie, požár, Krajská nemocnice Liberec, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion u Lvové narazil do kolony aut. Osm zraněných  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.