Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Smutný konec pátrání po ztraceném seniorovi. Jeho tělo našli bez známek života

, aktualizováno 5. června 2021, 15:55

Policisté a hasiči od pátečního odpoledne na Semilsku pátrali po ztraceném čtyřiaosmdesátiletém muži. Ten ve čtvrtek odpoledne odešel z domova ve Studenci. Hasiči propátrávali oblast, kde by se mohl nacházet, prohledávali i vodní plochy. Tělo muže se nakonec podařilo najít v sobotu odpoledne.

Muž pravděpodobně krátce po poledni odešel z místa bydliště, aniž by komukoli podal zprávu a do současné doby jeho výskyt policistům není znám. „V době odchodu mohl mít na sobě kapsáčové kalhoty v barvě khaki, košili blíže nezjištěné barvy, na nohou měl pantofle, tzv. "crocsy". Muž je 185-190 cm vysoký, štíhlé postavy, v dobré fyzické kondici. S sebou by mohl mít turistickou hůl," uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Do pátrání po pohřešovaném muži ze Semilska se zapojili profesionální hasiči i dobrovolné články Hasičského záchranného sboru, policisté spolu s policejními psovody a tým se speciálně vycvičenými záchranářskými psy z Hejnic. Na propátrávání obtížného terénu byl povolán také vrtulník Letecké služby. 

Policisté bohužel muže nalezli bez známek života v katastru obce Studenec. „Případem se nyní budou zabývat semilští kriminalisté. Podle prvotních informací žádné okolnosti nenasvědčují tomu, že by se na úmrtí měla podílet jiná osoba. Ve věci bude nařízena soudní pitva," dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hzs Lk

Štítky Patrani, hasiči, policie, Studenec, okres Semily, Hasičský záchranný sbor, Semily, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutný konec pátrání po ztraceném seniorovi. Jeho tělo našli bez známek života  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.