Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Infekční seniorka v Jilemnici napadla záchranáře. Lékaře kopala, řidiče poškrábala

Velký rozruch způsobila v tomto týdnu jednasedmdesátiletá seniorka, která si nejprve zavolala sanitku kvůli zdravotním problémům. Poté ale napadla posádku sanitky a v agresivním chování pokračovala i v jilemnické nemocnici.

Problémy začaly už při cestě do nemocnice. „V průběhu cesty do nemocničního zařízení seniorka řidiče sanity i zdravotní sestru urážela vulgárními nadávkami a její agrese vůči nim pokračovala i v nemocnici v Jilemnici, kde s posádkou zdravotnické záchranné služby čekala na ošetřujícího lékaře,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Incident tím ale neskončil. „Na ambulanci zaútočila nejprve na řidiče sanitky, kterého chtěla praštit kabelkou. Když minula cíl, začala si vylévat zlost na jeho kolegyni. Té se snažila vytrhnout z ruky lékařskou zprávu, a přitom se po ní sápala a lomcovala s ní. Na pomoc jí přispěchali řidič a lékař, které nakonec poškrábala a řidiče sanity navíc několikrát kopla do nohou,“ dodala mluvčí.

Celá situace je o to horší, že žena trpí infekční chorobou, kterou mohla přenést na zdravotníky ve chvíli, kdy jim způsobila škrábance. 

„Případem se nyní zabývají policisté obvodního oddělení v Jilemnici, kteří v této souvislosti zahájili úkony trestního řízení pro důvodné podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ řekla Baláková. 

Stejnou ženu pravomocně přitom potrestal soud už v roce 2016 za fyzické napadení zdravotníků a následně zasahujícího strážníka v semilské nemocnici.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, Jilemnice, policie, zzs lk, nemocnice, Masarykova městská nemocnice v Jilemnici

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Infekční seniorka v Jilemnici napadla záchranáře. Lékaře kopala, řidiče poškrábala  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.