Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena na elektrokole bourala po najetí na chodník. Při pádu jí praskla helma

K dopravní nehodě došlo v úterý navečer na kruhovém objezdu v jablonecké Podhorské ulici. Cyklistka na elektrokole tam havarovala při najetí na chodník, při pádu se zranila. Od horších následků ji zachránila helma, která při nárazu praskla.

„Cyklistka jela na elektrokole po silnici první třídy číslo čtrnáct ve směru od Lučan nad Nisou do Jablonce nad Nisou, kde před kruhovým objezdem v městské části Paseky nad Nisou vyjela na chodník a následně havarovala,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle ní se žena při pádu zranila a záchranáři ji odvezli do jablonecké nemocnice. „Naštěstí měla žena při jízdě na kole na hlavě nasazenou cyklistickou přilbu, která dokonce při pádu praskla,“ dodala mluvčí policie s tím, že nehodu nadále řeší policisté.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, jablonec, nehoda, elektrokolo, chodník, Lužická Nisa, Jablonec nad Nisou, Lučany nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

A nosatec poškodil kosatec. Díl II. Žena si při otevírání dveří do obchodu zlomila nehet. Jo to je BESIP článek Liberecké drbny? A co něco kloudného z otevřeného Dopravního hřiště? Co komentovat třeba ty podpěrné sloupky na stezce u hřiště Slovanu a věčně rozsypaný štěrk, na kterém si jednou někdo udělá tak akorát otřes mozku? Proboha, kdo učí tahle střeva dělat novinařinu? Nikdo?

Pátek, 30. července 2021, 09:39Odpovědět

Žena na elektrokole bourala po najetí na chodník. Při pádu jí praskla helma  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.