Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nefér rvačka v českolipském baru. Osm cizinců brutálně napadlo krajana

Policisté vyšetřují barovou rvačku, ke které došlo v sobotu v noci v centru České Lípy. Osm cizinců tam zaútočilo na svého krajana. Muž skončil v nemocnici, policisté již s osmičkou agresorů zahájili trestní řízení pro přečin výtržnictví a ublížení na zdraví.

„Podle svědeckých výpovědí ho muži nejprve bitím srazili na zem a pak mu opakovaně dupali po noze. Napadený přitom utrpěl velmi bolestivou zlomeninu čéšky kolena. Zranění si vyžádalo okamžitou hospitalizaci na traumatologii českolipské nemocnice včetně náročné operace,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Konflikt podle ní vypukl mezi cizinci, kteří v České republice dlouhodobě pracují a žijí se svými rodinami. Útočníci se usídlili v České Lípě a poškozený žije na Teplicku. O víkendu přijel do České Lípy na návštěvu za svým známým. „V baru konzumovali alkohol všichni účastníci politováníhodné události. Co bylo motivem útoku, nyní zjišťujeme,“ dodala mluvčí.

Policisté již s útočníky zahájili trestní řízení. „Pokud zůstanou napadenému po útoku vážnější zdravotní následky, budou se pachatelé zodpovídat ze zločinu těžkého ublížení na zdraví, za který je soudce může poslat až na deset let do vězení,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, Česká Lípa, rvačka, cizinci, Česko, okres Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ležící Nagauči

dnes holt se nenosí napsat že to byli ožralí Ukrajinci - místo aby bojovali za vlast na Ukrajině se u nás zbaběle schovávají chlastají a perou se

Pátek, 4. března 2022, 14:26Odpovědět

Josef Šašek

...no a jaké byli národnosti ?!

Pátek, 4. března 2022, 10:01Odpovědět

Nefér rvačka v českolipském baru. Osm cizinců brutálně napadlo krajana  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.