Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloději kradli na Českolipsku naftu. Nahlásila je kolemjdoucí

Ceny pohonných hmot stoupají, zřejmě proto se skupinka zlodějů v Novém Boru na Českolipsku rozhodla si přilepšit krádeží motorové nafty. Kolemjdoucí svědkyni bylo jejich chování podezřelé, ihned proto vytočila linku 156 a policie tak mohla pachatele dopadnout.

V noci z pátku na sobotu kolem půl třetí hodiny ráno přijali policisté na služebně Městské policie Česká Lípa oznámení o podezřelém chování několika osob v ulici Na Slovance v Novém Boru.

„Oznamovatelka prostřednictvím tísňové linky 156 popsala podezřelý pohyb několika osob mezi garážemi a zaparkovanými nákladními vozidly," popsal mluvčí policie. 

Svědkyně stále komunikovala s policisty, díky tomu se podařilo policejním hlídkám zadržet jednoho z pachatelů. „V součinnosti s hlídkami Policie ČR byl zanedlouho zadržen další podezřelý a úspěšný byl i policejní psovod, který přispěl k zadržení třetího podezřelého ze zlodějské skupinky," dodal mluvčí. 

Zadržené osoby i vyšetřování případu převzala Policie ČR. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Česká Lípa

Štítky Liberecký kraj, Českolipsko, Nový Bor, zloději, krádež, policie, pohonné hmoty, nafta, doprava, okres Česká Lípa, Policie České republiky, Česká Lípa, motorová nafta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději kradli na Českolipsku naftu. Nahlásila je kolemjdoucí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.