Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič na Jablonecku usnul za volantem. Auto se převrátilo

Zřejmě vlivem mikrospánku havaroval řidič na Jablonecku, auto skončilo na boku v příkopě u silnice. Řidič i spolujezdkyně naštěstí vyvázli bez zranění.

K nehodě došlo v úterý odpoledne krátce po půl druhé hodině. Řidič jedoucí mezi Frýdštejnem a Malou Skálou pravděpodobně upadl do mikrospánku a vyjel mimo vozovku. 

„Tam vozidlo narazilo do náletových stromků a následně se převrátilo na pravý bok," informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Policisté provedli řidiči dechovou zkoušku, ta prokázala, že před jízdou alkohol nepožil. Při nehodě byla způsobena škoda ve výši 60 000 korun. 

„Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou celou věc vyřešili na místě v příkazním řízení a řidiči havarovaného vozidla udělili blokovou pokutu," uzavřela mluvčí. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Jablonecko, nehoda, doprava, policie, Malá Skála, okres Jablonec nad Nisou, Frýdštejn, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na Jablonecku usnul za volantem. Auto se převrátilo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.