Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vážná nehoda v Bohaticích, po čelní srážce zemřel jeden z řidičů

, aktualizováno 28. května 2022, 16:30

K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu brzy ráno v katastru obce Bohatice na Českolipsku. Čelně se tam srazila dvě osobní auta. Záchranáři do nemocnice transportovali dva pacienty. Silnice pak byla několik hodin uzavřena. Nehoda má nakonec tragické následky, jeden z řidičů po převozu do nemocnice zemřel.

K nehodě došlo už kolem páté hodiny ráno na silnici II/268. Jeden z řidičů zůstal po srážce v autě zaklíněný. „K zajištění přístupu k jedné ze dvou zraněných osob museli použít hydraulické vyprošťovací zařízení,“ uvedli hasiči na sociálních sítích.

Nehoda v Bohaticích

Sobota, 28. května 2022, 08:46

Nehoda v Bohaticích
Nehoda v Bohaticích

Při nehodě se oba řidiči zranili. „Oba utrpěli těžká zranění," upřesnil mluvčí krajských záchranářů Michael Georgiev. Oba řidiče záchranáři transportovali na traumacentrum liberecké nemocnice. Jeden z řidičů po převozu do nemocnice zemřel. „Bohužel na následky velmi vážných zranění později v krajské nemocnici zemřel," uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena, policisté provoz odkláněli v Zákupech a Mimoni po objízdných trasách. Po zásahu probíhalo vyšetřování příčiny nehody.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Mimoň

Štítky nehoda, Bohatice, mimoň, policie, hzs lk, hasiči, zzs lk, nemocnice, havárie, okres Česká Lípa, Krajská nemocnice Liberec, Zákupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda v Bohaticích, po čelní srážce zemřel jeden z řidičů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.