Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po střetu s autem upadlo šest cyklistů. Tři z nich skončili v nemocnici

K dopravní nehodě došlo v úterý dopoledne na silnici mezi Rovenskem pod Troskami a Lestkovem. Po nárazu auta do cyklisty popadala celá skupinka šesti jezdců, tři z nich museli do nemocnice.

Nehoda se stala krátce po půl jedenácté. „Na základě prvotního šetření se řidič s osobním vozidlem rozhodl předjet skupinu šesti cyklistů jedoucích po dvou vedle sebe, přičemž do jednoho z nich narazil,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Po střetu cyklista, a nakonec i další cyklisté upadli na vozovku, tři z nich se zranili. Jeden z nich byl letecky transportován do liberecké nemocnice a dva byli převezeni do nemocnice v Turnově. „Charaktery jejich zranění a doby léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ dodala mluvčí.

Alkohol u všech šesti cyklistů i řidiče vozidla byl vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS LK

Štítky policie, nehoda, rovensko, cyklisté, cyklista, nemocnice, Rovensko pod Troskami, Krajská nemocnice Liberec, Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu s autem upadlo šest cyklistů. Tři z nich skončili v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.