Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Strakoničtí policisté hledají stíhaného muže. Mohl by se pohybovat na Liberecku a Jablonecku

Policie hledá devětačtyřicetiletého muže, který je obviněn ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Stíhaný muž bydlí na Strakonicku, může se však pohybovat v okresech Liberec a Jablonec. Policie proto žádá veřejnost o spolupráci.

„Na základě dosud provedeného šetření by se hledaný mohl zdržovat v okresech Liberec a Jablonec nad Nisou i jako bezdomovec,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Hledaný Martin Krummer má hnědé vlasy, modré oči a strniště, zdánlivé stáří padesát let. Podle zjištění strakonických policistů vlastní vozidlo Peugeot 206 šedé barvy s registrační značkou 5L7 1588. „Veškeré informace k pobytu či výskytu hledaného muže sdělte policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158,“ uzavřela mluvčí policie.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, hledaný, muž, policie, Jablonec, Strakonice, okres Jablonec nad Nisou, Liberec, Jablonec nad Nisou, okres Strakonice, Peugeot 206

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strakoničtí policisté hledají stíhaného muže. Mohl by se pohybovat na Liberecku a Jablonecku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.