Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bitka v centru Liberce. Před barem Amigos se rvalo hned několik lidí

Hromadná bitka se odehrála v sobotu nad ránem na Soukenném náměstí před barem Amigos. Rvalo se tam několik lidí. Rvačky si všimla obsluha kamerového systému, která na místo vyslala všechny dostupné hlídky.

„Obsluha kamerového systému zjistila, že před barem Amigos v centru města létají pěsti a napadá se zde více osob. Na místo ihned vyrazily dostupné hlídky, informována byla i Policie ČR,“ uvedla mluvčí libereckých strážníků Daniela Bušková.

První strážníci byli na místě do pěti minut a na místě našli na zemi ležet hned několik zraněných. „Proto byla přivolána Zdravotní záchranná služba,“ dodala mluvčí.


První hlídka byla na místě do pěti minut.

Strážníci pak podle záznamů kamer vyhledali počátek konfliktu a zjistili, kdo byl hlavním agresorem. „Dotyčný byl na místě zadržen Policií ČR pro podezření ze spáchání trestného činu,“ uzavřela Bušková.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Liberec

Štítky bitka, Liberec, amigos, soukenné náměstí, městská policie, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ruprecht

Z centra města je Eldorádo. A jen málo chybělo po deseti letech od další smrti taxikáře dole na Fügnerce. Okružní jízdy v otevřené dodávce s těžkooděnci fakt nic neřeší, stejně jako "pomocná stráž VB". Už se koukejte probrat.

Neděle, 18. září 2022, 11:38Odpovědět

Vašek Janda

Ano, úžasné! Kdyby těm navýsost přepláceným strážníků někdo laskavě sdělil, že to tam takto vypadá každý pátek a sobotu a že se mají postavit k Nise od 02.00 hod do 5.30hod, bylo by po bitkách. Od 22 hodin na policajta v centru nenatrefíte. Jen občas profičí v autě, ze kterého ale kvůli zbytečné a šeredné vegetaci (budování zeleně je liberecké specifikum, nekde není tak amatérské a neprofesionální jako u nás) nemohou nic vidět... To je MP Liberec, Ještě že si si na chleba vydělá díky parkovacím pokutám...To je totiž jejich jediná(hlavní) činnost. Kdo se chce opravdu pobavit, nechť pozoruje počínání strážníků při zásahu. Jak oni si s delikventy umí hezky popovídat... A´ propos, ti bitkári jsou v 90% cizinci. I ten koš na odpadky zdemolovali oni. Kdo ho asi zaplatit...? Vedení MP je pod ochranou hnutí Starostové a nezávislí... Kdo je bude volit?

Pátek, 16. září 2022, 12:18Odpovědět

Mára Hevy

To si MP všimla teda brzo! Takhle to tam je nejmíň už půl roku! Co takhle delikventy zajistit a poslat ze země jako NEŽÁDOUCÍ? V normální společnosti to aspoň takto fungovalo!

Úterý, 13. září 2022, 12:44Odpovědět

Bitka v centru Liberce. Před barem Amigos se rvalo hned několik lidí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.