Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na nájezdu na silnici 10 u Turnova se srazila čtyři auta. Tři lidé se zranili

Dopravu z Liberce na Prahu zkomplikovala v sobotu nehoda čtyř aut, ke které došlo na silnici 35 na nájezdu na silnici 10 u Turnova. Při nehodě se zranili tři lidé, jednoho pacienta transportovali záchranáři do nemocnice vrtulníkem. Jeden z řidičů měl následně pozitivní test na alkohol.

Nehoda se stala na silnici I/35 ve směru na Turnov, v místě pod mostem, kde se vozovka poté připojuje na silnici I/10. Došlo k ní v půl jedenácté. „Na místě došlo ke střetu čtyř osobních vozidel, která do sebe ze zatím nezjištěných příčin postupně zezadu narazila. Při nehodě utrpěly zatím blíže nespecifikovaná zranění tři osoby, jedna musela být vrtulníkem Letecké záchranné služby transportována do nemocnice v Hradci Králové,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Policisté podrobili řidiče orientačním dechovým zkouškám na alkohol. „U jednoho z řidičů byl výsledek dechové zkoušky pozitivní,“ dodala mluvčí.

Silnice pak byla několik hodin zcela uzavřená. Ještě po třetí hodině odpoledne policie dopravu z místa odkláněla. „Příčina a okolnosti nehody je nyní předmětem šetření,“ uzavřela Šrýtrová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dopravní info Liberecký kraj/Jiří Hrubeš

Štítky nehoda, Turnov, silnice, policie, srážka, havárie, Praha, Liberec, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na nájezdu na silnici 10 u Turnova se srazila čtyři auta. Tři lidé se zranili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.