Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Výtržník skončil v poutech a z obchodu putoval rovnou na záchytku

Prodejnu Andy v Erbenově ulici v České Lípě si vyhlédl pro nákup pětadvacetiletý muž. Ovšem vybírat zboží se tam vypravil notně posilněn alkoholem, patrně se mu nákup nepodařil podle jeho představ a ztropil v obchodě výtržnost. Nakonec skončil až na liberecké záchytce.

Na pomoc volali strážníky do prodejny pár minut před 19. hodinou. Ti tam vyrazili po svých, protože služebna je pouze sto metrů od obchodu.

„Zde zjistili, že pětadvacetiletého opilého muže nejprve vyprovodila ochranka prodejny, ale ten se na místo vrátil a začal se chovat velmi agresivně. Když se fyzicky postavil i samotnému operačnímu městské policie, ten ho za pomocí chvatů svedl k zemi a společně s kolegou, který mezitím dorazil na místo, mu nasadili pouta,“ popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Muž ale předvedl ještě jeden matoucí manévr a mluvil jakýmsi česko - ruským jazykem.

„Ověřením totožnosti, které už se účastnila i hlídka Policie ČR, jež na místo byla rovněž přivolána, bylo zjištěno, že podezřelým je "Čech jako poleno" a ruština měla být patrně jen zastíracím manévrem,“ poznamenala mluvčí strážníků.

S necelými 2 promile alkoholu následně přenocoval na záchytné stanici v Liberci a jeho výstupem se bude dále zabývat správní orgán.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky obchod, záchytka, Česká Lípa, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výtržník skončil v poutech a z obchodu putoval rovnou na záchytku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.