Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Liberecká policie hledá svědky střetu chodce s autem v Londýnské ulici

Liberečtí policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo v Londýnské ulici v Liberci. Střetlo se zde osobní auto s chodcem.

„Prověřujeme okolnosti dopravní nehody, ke které došlo v ulici Londýnská v Liberci. Zároveň se také obracíme na případné svědky, kteří nehodový děj, srážku osobního automobilu s chodcem, zaznamenali,“ vyzývá policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Krátce před 18. hodinou projíždělo, ve středu 1. února, auto Škoda Fabia ulicí Londýnskou ve směru od ulice Letná k ulici Žitavská. Na vyznačeném přechodu pro chodce se střetlo s přecházejícím mužem. Ten byl následně převezen záchranáři do nemocnice k ošetření. Provedená dechová zkouška u řidiče osobního auta byla negativní a nyní dopravní policie hledá další případné svědky.

„Žádáme veřejnost o spolupráci, zejména pak z důvodu zajištění možných záznamů z palubních kamer okolo jedoucích vozidel, přijmeme ale také jakékoli další informace od svědků události,“ podotýká Robovský.

S poznatky k dopravní nehodě se svědci mohou obrátit přímo na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci, na telefonní číslo 974 466 251 nebo na bezplatnou linku 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Drbny

Štítky Liberec, dopravní nehoda, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká policie hledá svědky střetu chodce s autem v Londýnské ulici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.