Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hledaný muž z Libverdy je podezřelý z vraždy, může být nebezpečný

, aktualizováno 5. února 2023, 13:46

Pražští kriminalisté vyhlásili pátrání po ozbrojeném a nebezpečném muži, který je podezřelý ze spáchání vraždy. K té došlo včera v jednom z hotelů, obětí je žena. Policie varuje, aby se ho nikdo nepokoušel zastavit. Jde o stejného muže z Lázní Libverda, který byl ještě včera pohřešovaný.

Pro podezření z vraždy po dvaačtyřicetiletém Petru Krausovi pátrá policie od dnešních ranních hodin, pátrání jako po pohřešovaném o něm bylo už včera. Petr Kraus  se naposledy ozval svým blízkým ve čtvrtek 2. února v podvečer prostřednictvím aplikace WhatsApp, od té doby je jeho telefon nedostupný a v místě svého bydliště se nezdržuje.

Kriminalisté odvolali pátrání po třiatřicetileté K. M. z Liberce, která se nevrátila domů ze služební cesty.

Nyní je jasné, že je na útěku. „Událost se stala včera v jednom z pražských hotelů, kdy muž následně odjel ve voze Škoda Scala RZ: 5L79685 neznámo kam. Není vyloučeno, že se pohybuje po celém uzemí republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí,“ popsal na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Kraus vysoký 190 centimetrů, má štíhlou, sportovní postavy. Vlasy má krátké, na stranách vyholené. „Muž je pravděpodobně ozbrojený, a proto se ho v žádném případě nepokoušejte zadržet. Pokud víte, kde se zdržuje, nebo ho uvidíte, informujte nás o tom neprodleně na lince 158,“ zdůraznil Rybanský. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Lázně Libverda, Liberecký kraj, Policie České republiky, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledaný muž z Libverdy je podezřelý z vraždy, může být nebezpečný  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.