Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podezřelý z vraždy ženy z Liberce je mrtvý. Jeho tělo našli v Polsku

Polská policie ukončila pátrání po dvaačtyřicetiletém Petru K. z Libverdy, který je podezřelý z vraždy mladé ženy z Liberce. Podle tamní agentury PAP byl nalezený mrtvý v jednom z hotelů ve Wroclavi. Česká policie Drbně potvrdila, že by se skutečně mohlo jednat o hledaného muže.

Pátrání podle Radia ZET policie ukončila po šestnácté hodině, sdělil mluvčí polské policie Mariusz Ciarka. „Děkujeme za šíření zprávy a pomoc,“ uvedl bez dalších podrobností. Zprávu o ukončení pátrání poté polská policie uvedla i na twitteru.

Podle agentury PAP bylo tělo podezřelého muže nalezeno v jednom z hotelů ve Wroclavi. Česká policie přitom v úterý odpoledne vydala zprávu, že auto, ve kterém se měl pohybovat, našla na Brněnsku.

Modrý vůz značky Škoda Scala, v němž podezřelý unikal, patřil podle dostupných informací zřejmě mrtvé ženě nalezené v hotelu. Tou měla být podle nepotvrzených informací třiatřicetiletá pohřešovaná z Liberce, po které policisté vyhlásili pátrání v sobotu. O den později bylo pátrání staženo s tím, že se žena našla. 

„V tuto chvíli mohu říci, že bylo odpoledne v jednom hotelu ve Wroclavi nalezeno tělo muže bez známek života. Zemřel bez cizího zavinění. Zatím nemohu potvrdit, že se jedná o hledaného, avšak mohl by to být on. Více informací sdělíme zítra," řekl Drbně krátce před 22. hodinou mluvčí Policie ČR Jan Rybanský.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vražda, liberec, policie, libverda, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podezřelý z vraždy ženy z Liberce je mrtvý. Jeho tělo našli v Polsku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.