Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žena na Fügnerce okradla a pak napadla staršího muže. Ten se bránil paralyzérem

Strážníci zasahovali u incidentu, ke kterému došlo na dopravním terminálu v liberecké Fügnerově ulici. Agresivní žena tam okradla muže o prázdnou tašku, což ji rozzuřilo a začala ho napadat. Jenže muž se bránil a použil paralyzér.

Incident byl ohlášen na tísňovou linku a na místo se rychle dostavila hlídka strážníků. „Při zjišťování okolností vyšlo najevo, že agresivní žena, pravděpodobně pod vlivem drog, nejprve okradla dvaašedesátiletého muže o tašku, když ale zjistila, že je prázdná, dostala vztek a začala muže napadat,“ uvedla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Napadený byl ale vybavený paralyzérem a na ženu ho použil. „Paralyzovaná a ležící si nyní stěžovala na bolest hlavy, a proto byla přivolána zdravotnická záchranná služba,“ dodala mluvčí.

Jenže žena se rychle oklepala a začala útočit i na záchranáře. „Proto byla v poutech převezena na oddělení psychiatrie. Dotyčná se ukázala jako zajímavá pro Policii ČR, proto má zajištěn odvoz i po propuštění z nemocnice,“ uzavřela Bušková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Liberec

Štítky městská policie, liberec, fügnerova, napadení, paralyzér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena na Fügnerce okradla a pak napadla staršího muže. Ten se bránil paralyzérem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.