Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie hledá důležitého svědka výtržnosti u obchodního centra Forum

Policie žádá o pomoc veřejnost při hledání důležitého svědka události, ke které došlo v pondělí 23. ledna okolo 15. hodiny. Tehdy přijala policie oznámení o možném výtržnictvím u obchodního centra Forum v Liberci.

„Policisté po příjezdu na místo zajistili jednu osobu a ztotožnili několik svědků protiprávního jednání. Důležitý svědek, po jehož totožnosti pátráme, však před příjezdem hlídek místo události opustil. Liberečtí kriminalisté, kteří prověřují okolnosti samotné události po něm pátrají, neboť právě jeho svědectví by výrazným způsobem dopomohlo objasnění celého případu,“ uvedl mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

Policisté potřebují jeho svědectví i proto, že i on mohl být terčem protiprávního jednání. Muž je starý zhruba 65 až 70 let, střední postavy a má prošedivělé vlasy. Z terminálu MHD odjel autobusem číslo 21 ve směru ke Královu Háji. Byl přímým svědkem události, ke které došlo před hlavním vchodem do OC Forum, v blízkosti stánku s občerstvením.

Pokud muže někdo pozná, prosím policie, aby kontaktoval kriminalisty na telefonním čísle 974 466 460 nebo využil bezplatnou linku 158. Zároveň policie žádá muže na fotografii, aby se ozval. 

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá důležitého svědka výtržnosti u obchodního centra Forum  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.