Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nenapravitelná zlodějka nejspíš poputuje za mříže. Finta s alobalem nevyšla

Na tři roky ve vězení může skončit jednatřicetiletá žena, která se pokusila krást v obchodě v centru Liberce. Na krádež se sice předem připravila, ale nebylo jí to nic platné, chytili ji.

Žena měla zálusk na nové značkové oblečení, a tak vyrazila v sobotu 18. února odpoledne do obchodu. V regále si vybrala dámské boty Chuck Taylor a legíny Adidas, vše v celkové hodnotě téměř za dva tisíce korun a zboží si uložila do igelitové tašky. Nebyla to ale ledajaká igelitka, ale pro krádež připravená. Zlodějka si ji vystlala alobalem, oblečení do ní nacpala a chtěla prodejnu opustit. Plán ale nevyšel. Při odchodu jí zadrželi zaměstnanci, kteří na místo přivolali policii.

Na policii si již zkráceném přípravném řízení vyslechla podezření ze spáchání trestného činu krádeže. “Podezřelá se uvedeného skutku dopustila i přesto, že byla v uplynulých třech letech za takový čin pravomocně odsouzena rozsudkem Okresního soudu v Liberci. Vzhledem k této skutečnosti jí nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Drbny

Štítky krádež, Liberec, obvinění, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prosím všechny zloděje, aby častěji navštěvovali Office Shoes ve Fóru a kradli výhradně MÓDNÍ OBUV, kterou tyhle SVINĚ 10 LET PRODÁVAJÍ PODVODNĚ A BEZTRESTNĚ za podpory ČOI. Alobal poskytnu sám.

Úterý, 21. února 2023, 11:45Odpovědět

Nenapravitelná zlodějka nejspíš poputuje za mříže. Finta s alobalem nevyšla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.