Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vyřizování účtů ve Stráži pod Ralskem. Kromě pěstí padaly rány hokejkou, úřadoval i pepřový sprej

Ve Stráži pod Ralskem v úterý večer létaly pěsti, jako zbraň byla použita i hokejka a také pepřový sprej. To vše kvůli vyřizování účtů. Na začátku totiž bylo napadení mezi dvěma muži, které spojuje žena. Ta byla přítelkyní nejprve jednoho z nich, nyní je partnerkou toho druhého.

Vše začalo po osmnácté hodině před prodejnou Enapo v Jižní ulici. Sedmadvacetiletý muž z prodejny vyšel a hned inkasoval ránu pěstí od jednatřicetiletého útočníka. „Agresor využil momentu překvapení, strhnul ho na zem, křičel na něj nejrůznější nadávky a chtěl ho dál bít,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Napadený mladík se ale brzy vzpamatoval a přešel do ofenzivy, v tu chvíli ale útočníkovi přispěchala na pomoc jeho kamarádka, která napadenému nastříkala do obličeje pepřový sprej a z místa poté oba utekli.

Jenže celý incident tímto neskončil. „Mladší muž odešel domů a jakmile jeho rodina uviděla, že je odřený, potlučený a poloslepý od pepřáku, společně se rozhodli, že si s útočníkem musí promluvit,“ dodala mluvčí.

Bitka se tak přesunula před bydliště útočníka, který napadenému nastříkal do obličeje další dávku pepřáku. Sprej pak stříkala i zmíněná kamarádka agresora po přítelkyni mladšího muže. „Útočníkovi navíc přispěchal na pomoc ještě jeho stejně starý kamarád a poskakoval kolem té mely s dřevěnou hokejkou, se kterou nejméně jednou praštil 21letou partnerku mladšího muže,“ doplnila Baláková.

Po bitce se nakonec všichni odebrali domů, napadený pár se cestou zastavil v obchodě, kde si každý z nich koupil krabici mléka, aby si vypláchli oči od účinků pepřového spreje. Pomohlo to, protože když k nim dorazila Zdravotnická záchranná služba, kterou si sami zavolali, shledala, že už její zásah není nutný.

Celý incident bude mít dohru u soudu. „V této souvislosti jsme už zahájili úkony trestního řízení pro přečin výtržnictví, ze kterého podezříváme neznámou slečnu a oba muže ve věku 31let,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, stráž pod ralskem, bitka, pepřový sprej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyřizování účtů ve Stráži pod Ralskem. Kromě pěstí padaly rány hokejkou, úřadoval i pepřový sprej  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.