Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda v Poniklé. Po nárazu auta do domu zemřel spolujezdec

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí v podvečer na silnici číslo 14 v Poniklé. Po nárazu auta do domu tam přímo na místě zemřel spolujezdec. Zranění utrpěl i řidič vozu, kterého záchranáři převezli do liberecké nemocnice.

K nehodě došlo kolem půl šesté. „Řidič osobního vozidla jel ve směru od Jablonce nad Jizerou na Jilemnici, kdy po projetí pravotočivé zatáčky ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru a následně narazil po levé straně komunikace do zdi rodinného domu,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Spolujezdec na předním sedadle podle ní při nehodě utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě dopravní nehody i přes okamžitou pomoc záchranářů podlehl. Zraněného řidiče převezli záchranáři do liberecké nemocnice. Podle prvních informací měl utrpět lehčí zranění. „Protože šlo o náraz do pevné překážky, převezli jsme ho sanitou na traumacentrum do Liberce," uvedl mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

Policisté zatím neprovedli u řidiče z důvodu zranění na místě dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. „Vyžádali si odběr jeho krve v nemocnici,“ dodala mluvčí.

Při nárazu byla poškozená i obvodová zeď rodinného domu. „V době nehody se uvnitř domu naštěstí nikdo z nenacházel a nikdo další nebyl zraněn,“ ujistila Šrýtrová.

Havarované vozidlo zajistili na odtahové parkoviště smluvní odtahové služby pro další zkoumání, kdy by mělo být vyloučeno, zda příčinou nehody nebyla náhodou technická závada na vozidle. „Veškeré okolnosti a příčinu celé tragické události na místě šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Semilech a nehodou se budou dále zabývat semilští kriminalisté,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky nehoda, poniklá, policie, zzs lk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda v Poniklé. Po nárazu auta do domu zemřel spolujezdec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.