Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oslava se zvrhla. Kvůli odhozenému cigaretovému nedopalku tekla krev

Narozeninová oslava v Novém Oldřichově na Novoborsku se poněkud zvrtla, a to díky jednání partičky hostů. Ty totiž rozlítila poznámka muže, který je upozornil, aby přestali odhazovat cigaretové vajgly před restaurací. Vysloužil si za to údery pěstí a kopance.

Incident se odehrál o víkendu před Centrem vzdělávacích a kulturních akcí v Novém. Do té doby veselou zábavu účastníků pokazila událost, která se odehrála před budovou mezi kuřáky. Čtyřiatřicetiletý účastník akce venku napomenul mladíka, který tu postával s početnou skupinou vrstevníků, za to, že odhodil na zem nedopalek cigarety a vytváří kolem restaurace nepořádek.

„Mladíka tato poznámka rozběsnila natolik, že ho napadl úderem pěstí do obličeje. Potom se na muže vrhli i někteří další členové přítomné partičky, srazili ho na zem, tloukli ho a zkopali.  Zpět na sál se vracel za svou partnerkou s roztrhanou košilí, monoklem pod okem a s oblečením potřísněným krví,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Když se objevil v tomto stavu mezi hosty oslavy, dobrá nálada všechny opustila. Napadenému musel lékař ambulance ošetřit drobnější krvácející zranění na hlavě a v obličeji. Také si stěžoval na bolest ruky.

„Případem se od sobotní noci zabývají policisté z obvodního oddělení v Novém Boru, kteří zjišťují, kdo a v jaké míře se na napadení čtyřiatřicetiletého muže podílel. V této věci už zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, nicméně, jestli u napadeného muže budou přetrvávat zdravotní problémy, mohou právní kvalifikaci rozšířit i o přečin ublížení na zdraví,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky nedopalek, útok, výtržnictví, Novoborsko, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslava se zvrhla. Kvůli odhozenému cigaretovému nedopalku tekla krev  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.