Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pozorní přátelé pomohli ženě uniknout od agresivního manžela

Vyplácí se být pozorný ke svému okolí a nemávnout jen tak nad něčím rukou. Jasně o tom vypovídá příběh, který se odehrál v České Lípě.

Na českolipské strážníci se obrátili lidé s žádostí o pomoc, když jim jejich známá poslala zoufalé sms zprávy s prosbou o pomoc. Když ale volali zpět, už se jim nepodařilo se ženou spojit. „Pochopitelně měli obavy, aby se jí nestalo něco zlého, anebo aby jí někdo neublížil, proto se obrátili na městskou policii. Společně se známými se naši strážníci vydali k bytu kamarádky,“ popsala mluvčí městské policie v České Lípě Eva Vlastníková. A tam se skutečně ukázalo, že jejich obavy byly oprávněné.

„Už na první pohled bylo jasné, že žena není v pořádku. Celá se chvěla, byla vystrašená a dezorientovaná, naštěstí žádné viditelné zranění neměla. Strážníci se s ní domluvili, že ji dopraví do nemocnice, kde ji vyšetří,“ přiblížila další události mluvčí.

Žena se přítomným svěřila, že příčinou jejího špatného psychického stavu je chování jejího manžela. To se také potvrdilo poté, co si žena šla do bytu pro své věci a její manžel ji začal před všemi přítomnými urážet a ponižovat.

Strážníci následně ženu předali zdravotníkům a celý případ pak oznámili na Policii ČR jako podezření ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky domácí násilí, strážníci, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozorní přátelé pomohli ženě uniknout od agresivního manžela  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.