Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zloděj na Jablonecku ukradl z auta příručku. Hrozí mu až dva roky vězení

Ve středu dopoledne se stala krádež v obci Zásada na Jablonecku. Zloděj při vloupání do osobního auta rozbil okno u spolujezdce a následně z něj ukradl příručku. Odhadovaná výše škody je dva tisíce korun. Pachateli podle policie hrozí až dvouletý trest.

Neznámý zloděj na Jablonecku rozbil okno u sedadla spolujezdce a poté ukradl z auta příručku. Krádež se stala ve středu dopoledne u lesa v obci Zásada. „Dosud neznámý pachatel včera dopoledne mezi 9:40 a 10:25 hodin po rozbití skleněné výplně okna u sedadla spolujezdce vnikl do vozidla VW Polo. To bylo v té době zaparkované u lesa v katastru obce Zásada na pozemku u silnice vedoucí z Plavů do Zásady v blízkosti můstku přes Zalamáňský potok,“ sdělila policejní mluvčí Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

Zloděj následně otevřel odkládací skřínku, ze které ukradl pouze příručku k osobnímu autu. Podle policie poškozením okna vznikla majiteli škoda ve výši dva tisíce korun.

Policisté po pachateli dále pátrají. „Celou věc nyní šetří policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldě, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za jehož spáchání hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, Jablonecko, Zásada, krádež, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na Jablonecku ukradl z auta příručku. Hrozí mu až dva roky vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.