Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Nezvladatelná chuť na čokoládu bude odměněna pobytem za mřížemi

Možná obrovská chuť na sladké pobídla třicetiletou ženu v Jablonci nad Nisou ke krádeži tří desítek čokoládových tyčinek v Rýnovce. Bohužel ji to teď přitíží a „osladí“ pobyt za mřížemi.

V uplynulých dnech komisař z Oddělení obecné kriminality zahájil trestní stíhání této ženy a obvinil ji z trestného činu, kterého se dopustila letos v lednu. Tehdy krátce po poledni v jedné prodejně v obchodním centru Rýnovka odcizila téměř třicet balení čokoládových tyčinek za více než 2 300 korun. S tyčinkami prošlo kolem pokladen, ale nezaplatila ani za jednu. Kriminalisté zlodějku ale vypátrali.

„Usnesení o zahájení trestního stíhání si žena převzala ve věznici, kde je nyní ve výkonu trestu odnětí svobody za spáchání jiných činů. Uvedeného skutku se obviněná dopustil a i přesto, že již byla v minulosti za takové činy několikrát pravomocně odsouzena, jednou Okresním soudem v Jablonci nad Nisou a dvakrát rozsudkem Okresního soudu v Liberci. Vzhledem k této skutečnosti jí nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí další trest, a to odnětí svobody až na tři roky,“ shrnula mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, recidivistka, jablonec nad Nidou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezvladatelná chuť na čokoládu bude odměněna pobytem za mřížemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.