Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie v Liberci pátrá po dvou chlapcích a jejich otci. Zřejmě se k nim připojila i matka

, aktualizováno 8. června 2023, 12:30

Liberečtí policisté vyhlásili pátrání po dvou chlapcích ve věku dvou a pěti let, kteří se s otcem nevrátili z vycházky do dětského azylového zařízení, kam je soud umístil svým rozhodnutím. Policisté současně pátrají po jejich otci, který s nimi na vycházku vyrazil. A během dne rozšířili pátrání také na matku, která se k nim pravděpodobně přidala.

Chlapci byli do azylového zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc umístěni na základě rozhodnutí soudu, který současně výrazně omezil styk rodičů s dětmi. Otec je ve středu ze zařízení vyzvedl za účelem společné procházky, z níž už se nevrátili.

Pětiletý Pavel Pytloun je přibližně 116 centimetrů vysoký, má světlé rovné vlasy a modré oči. Chlapec odešel z azylového zařízení v modré mikině a v šedých teplákách. Na nohou měl šedé boty a na hlavě červenou kšiltovou čepici s motivem fimu Auta.

Jeho dvouletý bratr Feruz Pytloun je zhruba 92 centimetrů vysoký, má světlé vlasy a modré oči. Na pravé ruce má jizvu. Z azylového zařízení odešel ustrojený do modré mikiny a v šedých tepláků. Na nohou měl sportovní boty značky Puma a na hlavě modrou kšiltovou čepici s motivem filmu Tlapková patrola.

„Pokud chlapce spatříte, volejte prosím okamžitě naši bezplatnou tísňovou linku 158," uvedli policisté. Ti současně pátrají po otci obou dětí, 45letém Pavlu Pytlounovi, který má trvalé bydliště ve Starých Křečanech v okrese Děčín.

Ke trojici se během dne pravděpodobně přidala i šestatřicetiletá matka chlapců Alina Sosliuk. „Změnu účesu nebo barvy vlasů nemůžeme vyloučit," dodala k fotografii mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, liberec, azyl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petko Kotov

Feruz Pytloun... za příjmení člověk nemůže, ale co za rodiče dá dítěti jméno Feruz? Na takováhle jména bývají mistři hlavně ti z jistého etnika, ale dle fotek tohle není ten případ, takže... to byli rodiče ožralí, sjetí nebo byl chudák "Feruz" neplánovaný a tak se mu pomstili aspoň takhle?

Neděle, 30. července 2023, 01:23Odpovědět

Policie v Liberci pátrá po dvou chlapcích a jejich otci. Zřejmě se k nim připojila i matka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.