Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Ostrý zásah na hasičských slavnostech v Zákupech. Jednomu z týmů hořela polní kuchyně

Na koupališti v Zákupech se v sobotu konaly Hasičské slavnosti, na které se sjeli hasiči z celého kraje. Ještě před jejich oficiálním zahájením ale došlo k ostrému zásahu. Hasičům z Horního Tanvaldu totiž při vaření soutěžního guláše začala hořet polní kuchyně.

Polní kuchyň v plamenech

Úterý, 20. června 2023, 08:59

Polní kuchyň v plamenech
Polní kuchyň v plamenech

„Na místo vyjela naše CAS32 T815 VVN v počtu 1+2, která se pohybovala nedaleko areálu. Na likvidaci požáru byl nasazen vysokotlaký proud vody,“ uvedl zákupští hasiči na facebooku.

Požár byl nahlášen v 9:10, tedy ještě před oficiálním začátkem akce. Hořet začala polní kuchyně tanvaldských hasičů, kteří se zapojili do soutěže o nejlepší guláš. „Celá situace pro nás byla velice nepříjemná a jsme rádi, že se nikomu nic nestalo. Díky vám a ostatním "soupeřům" jsme mohli soutěž dokončit, čehož si také velice vážíme,“ ocenili zásah hasiči z SDH Horní Tanvald.

I přes velké plameny není škoda velká, oheň poničil jen lak kuchyně. „Dodavatelská firma, která prováděla lakování, uznala reklamaci, takže kuchyň bude zase v pořádku,“ dodali tanvaldští hasiči.

Ti navíc i přes tuto nepříjemnost pokračovali v soutěži, a to úspěšně. „I přes všechny komplikace a s velikou pomocí všech ostatních jsme soutěž dokončili a umístili jsme se na 4. místě.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SDH Horní Tanvald

Štítky požár, zákupy, polní kuchyň, oheň, sdh horní tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ostrý zásah na hasičských slavnostech v Zákupech. Jednomu z týmů hořela polní kuchyně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.