Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zaparkoval na pěší zóně, a ještě byl agresivní. Skončil v poutech na policii

Ukázkou arogance a drzosti bylo jednání řidiče, který neoprávněně parkoval na liberecké pěší zóně. Toho strážníci oslovili s tím, že stojí, kde nemá, muž je ignoroval, pak byl agresivní, a nakonec skončil v poutech.

Hlídka v centru města oslovila řidiče, který parkoval neoprávněně v pěší zóně. Muž namísto komunikace začal odcházet, nereagoval na výzvy k prokázání totožnosti. Argumentoval, že hlídka na předložení dokladů nemá nárok,“ popsala mluvčí Městské policie v Liberci Daniela Bušková.

Strážníci muži několikrát za sebou vysvětlovali, že mají oprávnění  a mohou jej vyzvat k prokázání totožnosti, což jej zřejmě rozlítilo. Nejdřív máchl rukou směrem k hlídce a postupně začal své agresivní chování stupňovat. Strážníci muže proto poučili, že pokud neprokáže svoji totožnost, bude předveden, ani to ale nepomohlo.

„Při předvedení kladl aktivní odpor, strážníci využili další zákonné oprávnění a agresor nakonec skončil v poutech na služebně Policie ČR. Jeho další jednání bude řešit správní orgán,“ dodala Bušková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Liberec

Štítky parkování, strážníci, potyčka, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jakub Kafka

No predpokladam, ze to byl zas nejaky deges z LVCR nebo CSFR, kdyz se branil tim, ze Policie nema narok je legitimovat :D :D :D

Pátek, 21. července 2023, 10:15Odpovědět

Zaparkoval na pěší zóně, a ještě byl agresivní. Skončil v poutech na policii  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.