Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tragická nehoda u Dubé. Střet dvou aut nepřežil řidič, jeho žena a vnuk jsou zranění

Tragicky skončila srážka dvou aut na silnici první třídy číslo 9 v Dubé na Českolipsku. Nehodu nepřežil řidič jednoho z aut, jeho žena a vnuk jsou v nemocnici. Tam skončil i řidič druhého auta.

K nehodě došlo krátce před desátou hodinou. „Řidič Škody Octavia projížděl ze směru od Prahy na Českou Lípu po silnici, když mu vjelo do jízdní dráhy z vedlejší silnice ze směru od benzinové čerpací stanice Mol osobní vozidlo značky Fabia. Při následné kolizi nabourala octavie svou přední částí do levého boku fabie. V ní cestovala také manželka řidiče a jejich nezletilý vnuk,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidič na místě podlehl svým zraněním, ostatní účastníci nehody jsou zranění. „Jeho vnuka se středně těžkým zraněním přepravil do pražské motolské nemocnice vrtulník Zdravotnické záchranné služby a manželku také se středně těžkým zraněním převezla sanita do liberecké nemocnice. Řidiče octavie, který žádného spolujezdce neměl, převezli zdravotníci rovněž se středně těžkým zraněním do nemocnice v Liberci,“ dodala mluvčí.

Silnice byla v místě nehody přes dvě hodiny uzavřená. „Okolnosti nehody dokumentuje služba kriminální policie a vyšetřování,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS LK

Štítky nehoda, dubá, policie, zzs lk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Dubé. Střet dvou aut nepřežil řidič, jeho žena a vnuk jsou zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.