Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič osobáku nedal přednost motorce, její řidič skončil v nemocnici

Dopravní policie vyšetřuje okolnosti nehody, která se stala ve Velkých Hamrech na Jablonecku. Řidič osobního auta Ford Kuga nedal na křižovatce, kde není přednost upravena značkami, přednost motorce. Její řidič skončil v nemocnici.

Nehoda se stala na místní komunikaci, kde řidič Fordu narazil do motocyklisty jedoucího zprava. „Došlo ke střetu vozidla s motocyklem, po kterém byl motocykl ještě odražen do oplocení pozemku. Motocyklista utrpěl zranění, se kterým byl posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezen do jablonecké nemocnice. Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Policisté alkohol u řidiče vozidla i motocyklisty vyloučili na místě provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody je dvacet dva tisíc korun. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, osobní auto, motorka, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku nedal přednost motorce, její řidič skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.