Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na kompostu pěstoval necelou stovku rostlin konopí. Sklidila je policie

Policisté na kompostu u domu v Novém Městě zajistili 97 rostlin konopí. Jednatřicetiletý muž je tam pěstoval údajně pro výrobu mastičky pro matku.

Konopí rostlo u domu mezi dýněmi a okurkami. „Konopí mělo byt údajně určené k výrobě mastiček pro jeho matku, která se také chodila o zeleninu starat. Dlouho však ale netušila, že chodí zalévat i něco jiného, než jsou okurky a dýně,“ uvedla mluvčí policie Klára Jeníčková.

Policisté nyní rostliny zajistili. „Z jeho kompostu sklidili a napočítali celkem 97 rostlin konopí vzrostlých od výšky 100 cm do výše 230 cm,“ dodala mluvčí.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin nedovoleného pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku. „Rostliny konopí budou zaslány k expertíze obsahu psychoaktivní látky delta 9-THC. Veškeré okolnosti celého případu nadále šetříme,“ uzavřela Jeníčková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, konopí, kompost, nové město

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luděk Richter

Tomu co zmlátil 2 Ukrajinky teď hrozí 5 let. Za konopí na kompostu tomuto pánovi bude asi hrozit 8. My jsme fakt Kocourkov, xenofobní násilí na ženách je menší průšvih než kopřivy na hnoji..

Úterý, 29. srpna 2023, 06:26Odpovědět

Na kompostu pěstoval necelou stovku rostlin konopí. Sklidila je policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.