Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič ve Studánce srazil cyklistu, který skončil v nemocnici. Policie hledá auto bez zrcátka

K dopravní nehodě došlo krátce před 11:30 v ulici Hejnická v Krásné Studánce. Řidič auta tam srazil cyklistu, který po srážce musel do nemocnice. Jenže řidič na místě nezastavil a ujel. Nyní po něm pátrá policie, která hledá případné svědky události nebo kamerové záznamy projíždějících řidičů.

„Hledá se "umělec" v modré Fábii bez pravého zrcátka, co dnes v 11:20 v cca sto kilometrové rychlosti sestřelil kluky na kole jedoucí Krásnou Studánkou od Liberce na Mníšek a od nehody ujel,“ zveřejnil na facebooku Honza Svoboda.

Podle něj jel řidič vysokou rychlostí, když srazil jednoho z dvojice cyklistů, kteří místem projížděli. „Na místě jsme ošetřili jednoho pacienta. Se středně těžkým poraněním jej pozemní posádka transportovala na traumatologii liberecké nemocnice,“ potvrdil mluvčí krajské záchranné služby Michael Georgiev.

Po řidiči auta nyní pátrá policie. Mělo by jít o modrou Škodu Fabia, která při nehodě přišla o pravé zrcátko. „Případ vyšetřujeme pro podezření porušení zákona nedodržení bezpečného odstupu,“ řekl redakci mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

Policie podle něj bude ráda i za případná svědectví veřejnosti. „V této souvislosti žádáme případné svědky události, aby se nám přihlásili na bezplatné tísňové lince 158 a pomohli nám tak všechny okolnosti nehody objasnit a také vypátrat řidiče neznámého vozidla,“ dodal mluvčí.

Policisté přivítají jakékoliv informace k samotnému průběhu celé události. Pomoci mohou i kamerové záznamy řidičů, kteří místem v době nehody projížděli.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Honza Svoboda

Štítky nehoda, liberec, krásná studánka, policie, řidič, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ve Studánce srazil cyklistu, který skončil v nemocnici. Policie hledá auto bez zrcátka  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.