Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté hledají svědky vážné nehody. Auto u viaduktu srazilo chodce

Liberečtí policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo v pátek ráno na křižovatce u viaduktu, kde auto srazilo chodce. Policistům by se hodilo svědectví lidí, kteří nehodu viděli nebo řidičů, kteří ji natočili palubními kamerami.

„Krátce před půl devátou došlo na světelné křižovatce ulic Žitavská, Jungmannova a Švermova v Liberci k dopravní nehodě. Ve směru jízdy od ulice Žitavská k ulici Jungmannova odbočovalo vlevo bílé nákladní motorové vozidlo Renault, jehož řidič zřejmě přehlédl chodce přecházejícího po vyznačeném přechodu. Došlo ke střetu, který si vyžádal převoz zraněné osoby do zdravotnického zařízení,“ popsal průběh nehody mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

Policisté se nyní obrací na svědky, kteří se v místě v době nehody pohybovali. „Ozvěte se nám prostřednictvím linky 158, tel. čísla 974466573 nebo se dostavte na služebnu Dopravního inspektorátu Liberec. Stejně tak přijmeme také záznamy z palubních kamer projíždějících automobilů, které okolnosti a příčiny vzniku dopravní nehody zaznamenaly,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky policie, nehoda, viadukt, chodec, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky vážné nehody. Auto u viaduktu srazilo chodce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.