Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V centru Liberce se střetlo auto s motorkou. Policie hledá svědky

Liberečtí policisté aktuálně vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo v úterý v centru města. V souvislosti s tímto případem se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

Automobil se s motocyklem srazil v úterý 3. října krátce před půl dvanáctou dopoledne. „K dopravní nehodě došlo na křižovatce ulic Husova a Hálkova v Liberci,“ informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Tehdy přijížděl řidič motocyklu značky Yamaha po hlavní komunikaci, zatímco automobil značky Škoda Scala se ke křižovatce blížil ulicí Hálková. „Při nehodě se přední část motocyklu střetla s levou přední a boční částí automobilu,“ sdělil Robovský.

Z místa nehody byl řidič motocyklu s blíže nespecifikovaným zraněním transportován do nemocnice. Pro objasnění okolností a příčin nehody žádá policie, aby se jí přihlásili všichni svědci a případně řidiči, kteří mají nehodu zaznamenanou na palubní kameře. „Informace předávejte buď telefonicky, prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavte na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, nehoda, motorka, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Liberce se střetlo auto s motorkou. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.