Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Mladík se chtěl přiobléknout, tak zašel do obchodu. Zaplatit už nehodlal

Oháknout se v butiku v Obchodním centru Forum v Liberci se chtěl sedmadvacetiletý muž. Zabránila mu v tom bezpečnostní agentura. Neměl totiž v úmyslu za oblečení zaplatit.

Zloděje zaujala mikina za 1 299 korun, jak ale později tvrdil do policeního protokolu, chtěl se s ní pouze ohřát, protože se ochladilo a měl na sobě jen větrovku. Neměl ale na mikinu peníze, a tak se snažil ji odnést bez zaplacení. Navlékl ji na sebe v kabince, přetáhl přes ni větrovku a chtěl odejít. Jenže mu dost nápadně vyčuhovala zpod jeho obnošené větrovky, což neuniklo ostraze. Muže hned za pokladnami, když zboží nezaplatil, zadržela a přivolala policii.

Policisté jsme brzy zjistili, že byl v minulosti již šestkrát za krádeže pravomocně odsouzen. Poslední dvanáctiměsíční trest vykonal ve věznici s ostrahou 29. června letošního roku. Policisté z obvodního oddělení Liberec centrum mu ještě téhož dne ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, neboť se u něj jedná o recidivu,“ uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Zloději hrozí trest tři roky odnětí svobody.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky krádež, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík se chtěl přiobléknout, tak zašel do obchodu. Zaplatit už nehodlal  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.