Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Taxikář se dostal do sporu s partou mužů před barem v Liberci. Skončil zbitý s třinácti stehy

Policisté hledají pětici mužů, která se dostala do sporu s taxikářem. Toho kvůli banalitě zbila tak, že má na obličeji třináct stehů. A důvod? Vyzval je, aby nestáli na silnici, aby mohl zaparkovat.

K incidentu došlo už na státní svátek 28. října po půl jedenácté večer. Policisté nyní zveřejnili video, které rvačku před barem BarBar v Barvířské ulici ukazuje. „Taxikář se před barem dostal do slovního konfliktu s partičkou mužů kvůli tomu, že se pohybovali po silnici, jako by jim celá patřila, a dva z nich mu přitom neumožnili projet dál. Když je vyzval, aby silnici uvolnili, reagovali podrážděně a chvíli na něj pokřikovali neslušná slova. Nakonec odešli do baru BarBar, a on se se svým vozidlem nadále zdržoval v Barvířské ulici,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Jenže po několika minutách se parta objevila znovu venku. A začaly létat pěsti, které jeden z mladíků uvedl slovy: „ty nebudeš mýmu tátovi říkat, aby uhnul ze silnice".

VIDEO: Muž zaútočil na zdravotníky urgentu nemocnice. Zdemoloval zařízení a ohrožoval i další pacienty

Nepříjemný zážitek mají za sebou pracovníci i pacienti urgentního příjmu Krajské nemocnice v Liberci (KNL). Jeden z pacientů, který zde byl ošetřován, začal znenadání demolovat zařízení a ohrožovat všechny přítomné. Zarazila ho až ochranka...

Následně ho muži tloukli pěstmi do obličeje i hlavy a dostal od nich také takzvanou hlavičku. Ran pěstí utržil nejméně dvanáct. „Fyzicky ho napadli čtyři členové party, pátý jim sekundoval. Do taxikáře si "bouchnul" i muž v bomberu. Potom, co skupinka nabyla dojmu, že už má dost, odešla zpátky do baru BarBar,“ dodala mluvčí.

Taxikář utrpěl zhmožděniny a také hlubokou tržnou ránu pod okem, která si vyžádala třináct stehů.

Policisté nyní hledají svědky. „Pokud jste incident viděli nebo vás večer 28. října v Barvířské ulici či v baru Barbar v Liberci zaujala hlučná skupinka nejméně pěti mužů, o které právě píšeme, a jejíž chování zaznamenala bezpečnostní kamera, kontaktujte nás prosím na lince 158 nebo přímo na služebně obvodního oddělení Policie ČR Liberec Centrum v Krajinské ulici v Liberci, kontaktovat kolegy můžete i na jejich pevné telefonní lince 974 467 100,“ dodala Baláková.

V případě dopadení, hrozí pachatelům trestní stíhání pro přečin výtržnictví. „Pokud se u 42letého muže objeví následné zdravotní komplikace, může být právní kvalifikace rozšířena i o ublížení na zdraví," uzavřela mluvčí

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky policie, rvačka, napadení, liberec, barbar, barvířská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Taxikář se dostal do sporu s partou mužů před barem v Liberci. Skončil zbitý s třinácti stehy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.