Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na mol opilá žena brázdila ulice Jablonce, málem jí při tom vypadlo batole z auta

Totálně opilá žena s batoletem nepřipoutaným ve vajíčku na sedačce auta brázdila před pár dny ulice Jablonce nad Nisou. Naštěstí si jí všimla hlídka policie a vůz zadržela. Batole nakonec policistka chytila do náručí.

Třiatřicetiletá žena se nyní bude zodpovídat ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, kterého se dopustila minulý týden v pátek večer. Tehdy kolem jednadvacáté hodiny jela s vozidlem Peugeot 308 ulicí Československé armády v Jablonci nad Nisou, kde neunikla svým nestandardním způsobem jízdy hlídce policistů.

Podezřelá nepřirozeně při jízdě ve svém jízdním pruhu přejížděla z jedné strany na druhou, přičemž se jí vyhýbala i některá protijedoucí vozidla. Z tohoto důvodu se policejní hlídka rozhodla vozidlo zastavit a provést kontrolu,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Policisté se nestačili divit. Už po prvních slovech bylo jasné, že žena popila alkohol. Samotné se jí ani nedařilo řádně zajistit vozidlo a musel jí pomoci policista. Během kontroly si policistka všimla ani ne ročního dítěte položeného nepřipoutaného v autosedačce, ve vajíčku, na předním sedadle spolujezdce. Miminko se různě kroutilo a hrozilo, že vypadne. Policistka proto okamžitě oběhla auto, otevřela dveře a na poslední chvíli padající dítě chytila do náručí.

Pro policejní hlídku za těchto okolností už ani nebylo překvapením, že výsledek provedené dechové zkoušky u řidičky vozidla byl pozitivní. V jejím dechu po několika nevydařených pokusech nakonec naměřili hodnotu alkoholu 2,17 promile,“ doplnila Sochorová.

Podezřelé nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na jeden rok.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky alkohol, dítě, policie, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

V bendostànu na severu hanba vystřízlivět. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí pod Komentáře, Glosy a další články. Na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati... Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá...

Neděle, 26. listopadu 2023, 08:40Odpovědět

Na mol opilá žena brázdila ulice Jablonce, málem jí při tom vypadlo batole z auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.