Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji pokryla ledovka. Hodně se bouralo

Hned několik nehod se stalo ve středu ráno a dopoledne na silnicích v Libereckém kraji. Důvodem byla ledovka a tím pádem hodně kluzké silnice. K nehodám docházelo a všech typech silnic – od dálnice u Svijan až po okresky.

Na D10 havarovala dodávka po osmé hodině ráno, převrátila se na bok. Kvůli nehodě pak byl uzavřen pravý jízdní pruh. K další nehodě pak došlo u Hodkovic u sjezdu na Jablonec, kde narazilo osobní auto do svodidel.

Ke srážce dvou aut pak došlo brzy ráno v Mimoni, nehoda se neobešla bez zranění. Silnice klouzaly všude. V Dlouhém mostě narazilo auto do domu, i v tomto případě bylo z místa hlášeno zranění. Krátce po desáté se pak stala nehoda dvou aut v Mníšku.

K ránu teploty v Libereckém kraji klesly pod nulu i v nížinách. Podle informací z dopravního webu policie byla namrzlá silnice ve stoupání na silnici 9 u Svoru na Českolipsku a silnice přes Oldřichovské sedlo z Raspenavy do Mníšku na Liberecku.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Mimoň

Štítky policie, ledovka, nehody, liberecký kraj

Silnice v Libereckém kraji pokryla ledovka. Hodně se bouralo  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.