Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Auto se u Doks čelně střetlo s kamionem. Policisté děkují řidičce, která pomohla těžce zraněnému

K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek večer nedaleko Doks u obce Obora. Na rovném úseku se čelně střetla Škoda Octavia s kamionem. Devětadvacetiletý řidič Octavie utrpěl vážná zranění, řidič kamionu vyvázl s lehčím zraněním.

Řidič z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru. „Utrpěl těžké zranění, se kterým ho zdravotnická záchranná služba transportovala do nemocnice v Liberci,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Do příjezdu záchranky na místě policistům pomáhala projíždějící řidička, zdravotní sestra. „Využila svých profesionálních zkušeností a snažila se pacienta udržovat při vědomí,“ dodala.



Policisté ji pak ani nestihli poděkovat. „Spěchala domů, protože měla v autě malou dcerku. Odjela tak narychlo, že jsme si na ni ani nestačili vzít kontakt. Proto jí děkujeme za její velkou pomoc ještě jednou touto cestou a doufáme, že k ní naše velké "díky" doputuje,“ uvedla Baláková.

Podle ní ale na místě zastavila i řada dalších řidičů. „Nabízeli nám pro zraněného muže své lékárničky nebo deky,“ podotkla Baláková.

Policisté nehodu nadále šetří.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, doksy, nehoda, čelní srážka

Auto se u Doks čelně střetlo s kamionem. Policisté děkují řidičce, která pomohla těžce zraněnému  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.