Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda u Babylonu. Na sjezdu z průtahu se srazila čtyři auta

Ranní dopravní špičku ještě zkomplikovala nehoda na sjezdu z průtahu městem u hotelu Babylon. Srazila se tam čtyři auta. Při nehodě došlo k jednomu drobnému zranění.

Sjezd k Babylonu byl během zásahu u nehody zcela uzavřený. „Hasiči provedli protipožární opatření u všech automobilů a ošetřili drobné poranění jedné osoby,“ uvedli hasiči na síti X.

Silnice v Libereckém kraji jsou po nočním sněžení s opatrností sjízdné. Sníh je i na některých hlavních tazích včetně krajského Liberce, mokré povrchy mohou namrzat. Teploty jsou ráno mezi minus dvěma až minus třemi stupni Celsia, na horách kolem minus pěti stupňů, vyplývá z údajů na webech silničářů a meteorologů.

Sněžení v noci nebylo nijak silné, připadlo maximálně do několika centimetrů. Ráno by mělo místy ještě ojediněle slabě sněžit, poté bude zataženo až oblačno, místy přechodně až polojasno. Nejvyšší denní teploty budou mezi minus dvěma a jedním stupněm, na horách bude maximálně minus jeden stupeň.

Ráno před 6:00 zcela zastavila provoz na silnici 35 ve směru od Turnova na Liberec nehoda osobního vozu, které v Jeřmanickém kopci narazilo do svodidel. Nehoda se obešla bez zranění. Alespoň částečně se policistům podařilo obnovit provoz kolem 6:30.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, babylon, hasiči, hzs lk

Nehoda u Babylonu. Na sjezdu z průtahu se srazila čtyři auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.