Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie pátrá po partě zlodějů. Kradli na benzinkách. Poznáváte je?

Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po trojici mužů, kteří na konci minulého roku kradli na benzinových čerpacích stanicích na Liberecku. Maskovaní čepicemi a šálami přes obličej ukradli na dvou benzinkách zboží za tisíce korun. Nepoznáváte je na fotografiích?

Policie po trojici zlodějů pátrá a již zahájila úkony trestního řízení pro přečin krádeže, kterého se skupina dopustila na dvou benzinových čerpacích stanicích v Chrastavě. Maskovaní muži benzínky navštívili z 25. na 26. prosince a vloupali do venkovních boxů s různým druhem autokosmetiky a provozních doplňků pro vozidla. Po překonání zámků a dalších bezpečnostních mechanismů zevnitř boxů sebrali různé produkty za tisíce korun a zmizeli.  

V této souvislosti se obracíme na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po totožnosti těchto osob. Jakékoli informace o mužích na fotografiích, nám mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění obou případů vloupání,“ říká mluvčí krajské policie Vojtěch Robovský a pokračuje: „Zároveň také žádáme řidiče, kteří projížděli v úterý 26. prosince, mezi jednou a druhou hodinou ranní, bezprostředním prostorem benzinových čerpacích stanic Mol a Čepro v Chrastavě, a jejichž palubní kamerová zařízení byla v provozu a mohla nebo zaznamenala neobvyklý pohyb nebo odstavená motorová vozidla v prostoru čerpacích stanic a v jejich blízkosti, aby se nám ozvali.“

Informace mohou svědci předat prostřednictvím bezplatné linky 158, na telefonní čísla 974473600, 974473700 nebo přímo na služebny obvodních oddělení v Hrádku nad Nisou či Chrastavě.

Pokud budou zloději dopadeni a odsouzeni hrozí jim za krádež až dva roky vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, svědci, zloději, čerpací stanice, Chrastava, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Pešek

Koupím levnou autokosmetiku a levné provozní doplňky pro vozidla. Značka: Může být bez účtenky.

Čtvrtek, 25. ledna 2024, 08:24Odpovědět

Policie pátrá po partě zlodějů. Kradli na benzinkách. Poznáváte je?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.