Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vandal poškodil turniket v OC Forum. Policie hledá muže v černé bundě

Policie šetří případ vandalismu, ke kterému došlo už ve čtvrtek 25. ledna v OC Forum. Neznámý člověk tam poničil turniket u vstupu do sociálního zázemí centra. Viníkovi hrozí až rok vězení.

„V daném případu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který pachateli, v případě odsouzení, může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok. Škoda, která vznikla poškozením turniketu, byla předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun,“ upřesnil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policie také hledá muže, který se na místě v době činu pohyboval. „Žádáme jej, aby se nám ozval prostřednictvím linky 158, na telefonní číslo 974 467 100, nebo aby navštívil služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum. Právě svědectví tohoto důležitého svědka by nám mohlo výraznou měrou dopomoci k objasnění okolností celého případu,“ dodal mluvčí.

Muž měl podle něj černou bundu na zip s červenou vnitřní vložkou, černou mikinu s bílým logem výrobce na zádech, černé kalhoty a černou obuv. Měl výrazně vysoké čelo s ustupujícími prošedivělými vlasy, měl knír s bradkou. Přes rameno nesl pánskou kabelu tmavé barvy.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, oc forum, turniket, liberec, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal poškodil turniket v OC Forum. Policie hledá muže v černé bundě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.