Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Opilec zaměstnával všechny kolem hloupými nápady. Skončil na záchytce

Tři hodiny se zabývala hlídka strážníků opilcem, který se pohyboval po České Lípě. Muž se choval velmi podivně, často i nebezpečně a nakonec skončil na záchytce. Jeho chování totiž ovládaly omamné látky.

Na osobu, která se chová nebezpečně, upozornil poprvé řidič projíždějící kolem prodejny potravin Peklo. Hodiny ukazovaly něco před sedmou hodinou večer a po silnici se pohyboval muž, který ohrožoval především sám sebe.

Strážníci na místě zastihli hlouček lidí, mezi nimiž byl i popsaný muž, zjevně pod silným vlivem alkoholu nebo jiných látek. Strážníci ho vyzvali k prokázání totožnosti, což on odmítl. Po zákonných výzvách ho museli předvést na obvodní oddělení Policie ČR,“ popsala začátek opilcových eskapád mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Poté, co byl opilec ztotožněn, se vrátil zpátky na ulici. Muž se z ulice Paní Zdislavy vydal Děčínskou, kde ho další svědkové zastihli, jak řve, hádá se s neviditelnou osobou, kope do značek, odpadkových košů a dveří domů. Strážníci se mu snažili opět domluvit, ale bylo to marné. Opilec otočil směr chůze, vydal se zpět a pak po kolejích, kudy měl už brzy projíždět vlak, z dálky bylo slyšet jeho houkání.

Muž se vší silou bránil odejít z kolejiště, a tak strážníci použili hmaty a chvaty, aby ho z nebezpečného místa dostali. Bylo jasné, že muž dál ohrožuje sám sebe, proto ho naložili do auta a vezli do nemocnice, kde lékař shledal, že je schopný převozu do záchytné stanice. Cestou se ještě pokusil napadnout strážníka, opět marně,“ doplnila celý příběh mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky strážníci, opilec, záchytná stanice, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec zaměstnával všechny kolem hloupými nápady. Skončil na záchytce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.