Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hledají se svědci nehody u Bezdězu, při které ve čtvrtek zemřelo dítě

Policisté hledají svědky tragické události, k níž došlo ve čtvrtek 22. února večer na silnici I/38 u Bezdězu. Při dopravní nehodě zemřelo v osobním autě dítě, další lidé utrpěli vážná zranění.

Na zmíněném místě se z dosud nejasných příčin střetlo osobní auto Škoda Fabie, ve kterém cestovalo dítě a tři dospělí lidé, s lesnickým strojem Harvestorem. Nehoda měla fatální následky.

K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 22. února, krátce po 19. hodině, na silnici I/38 u obce Bezděz na Českolipsku. Střetlo se zde osobní auto s nákladním vozem. Na místě zemřela nezletilá osoba.

Policie hledá svědky, kteří projížděli kolem 19. hodiny mezi Oborou a Hlínovištěm.  „V této souvislosti zjišťujeme, zda se tento lesnický stroj v inkriminované době kolem 19. hodiny pohyboval po silnici číslo I/38 či nikoliv. V tom by nám mohli pomoci řidiči, kteří projížděli kolem 19. hodiny mezi Oborou a Hlínovištěm. Je to velmi důležité pro prověřování této smutné události,“ uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Svědci, kteří mají informace o pohybu lesnického stroje, mohou policii kontaktovat prostřednictvím linky 158. Nehodu dokumentuje služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky nehoda, svědci, Bezděz, I/38, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledají se svědci nehody u Bezdězu, při které ve čtvrtek zemřelo dítě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.