Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Cestou do posilovny zatkl hledaného. Ten zakrátko stane před soudem

Po cestě do posilovny, kam policista v České Lípě mířil ve svém volném čase, zadržel hledaného muže. Všiml si ho při projíždění sídlištěm Špičák z okénka svého vozu.

Věděl, že po pětadvacetiletém výtečníkovi je sháňka u okresního soudu, který na něj vydal příkaz k zatčení, protože je obžalovaný z přečinu výtržnictví a soudu se nedařilo doručit mu předvolání k hlavnímu líčení.

Zastavil proto a hledanému muži předložil služební průkaz, ověřil si jeho totožnost a na místě ho zatknul.  Na místo přivolal kolegy ve službě a hledaný putoval rovnou do policejní cely.

Hned druhý den ráno ho předvedli před soudkyni Okresního soudu v České Lípě. Ta mu předala předvolání k hlavnímu líčení a po tomto úkonu ho propustila na svobodu.

Policista hlídkové služby provedl svůj zákrok v souladu se všemi předpisy a zatčený muž mu nekladl žádný odpor. Zřejmě správně vyhodnotil i policistovu fyzickou převahu a nepouštěl se do žádné předem prohrané "bitvy",“ dodala k případu mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky zadržený, Česká Lípa, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestou do posilovny zatkl hledaného. Ten zakrátko stane před soudem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.