Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mladý řidič zřejmě za volantem usnul, boural a auto otočil na střechu

Policie šetří dopravní nehodu, ke které došlo v noci na pondělí v jablonecké Pražské ulici. Teprve devatenáctiletý řidič za volantem zřejmě usnul a boural.

„Řidič jel s vozidlem Peugeot 206 ve směru od centra města do Kokonína, kde pravděpodobně vlivem mikrospánku vyjel vpravo, narazil do zaparkovaného vozu Fiat Punto a následně se s peugeotem přetočil na střechu.  Vozidlo Fiat Punto bylo nárazem odhozeno na zaparkované vozidlo VW FOX a to dále ještě na další zaparkované vozidlo Škoda Fabia,“ popsala mluvčí Dagmar Sochorová.

Řidič podle ní z havarovaného vozidla na střeše vylezl sám a následně byl posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje převezen na vyšetření do jablonecké nemocnice. „Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ dodala mluvčí.

Alkohol u něj policisté vyloučili na místě provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 150 tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ uzavřela Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, pražská, mikrospánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič zřejmě za volantem usnul, boural a auto otočil na střechu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.