Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté hledají ukradené motorky i zloděje, kteří je v Dolní Suché odcizili

Policisté žádají o pomoc veřejnost při pátrání po odcizených motocyklech. Neznámý pachatel či pachatelé je odvezli v noci z 23. na 24. ledna letošního roku v obci Dolní Suchá z kůlny u rodinného domu. Oba motocykly mají hodnotu 160 tisíc korun.

Odcizené motocykly

Z kůlny, do které se zloději dostali po zničení plotu zmizely motocykly Jawa 50 – Mustang 23 a Hondu CBR 600F.

V této souvislosti se obracíme na veřejnost se žádostí o spolupráci nejen po odcizených strojích, ale pochopitelně také po pachatelích této trestné činnosti. Pokud někdo zaznamenal výskyt motocyklů odpovídajících popisu nebo má informace k pachateli či skupině pachatelů, nechť se nám ozve prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974 473 700 nebo navštíví kteroukoli policejní služebnu,“ vyzývá veřejnost mluvčí Policie ČR Vojtěch Robovský.

Motocykl Jawa 50 – Mustang 23 je šedé barvy s černými pruhy a byl po generální opravě. Má nová kola, výfuk a koženkové sedadlo.
Honda CBR 600F je rovněž šedé barvy s výraznými barevnými polepy, registrační značkou 4L 5144, číslo motoru je PC 25E. V době odcizení chybělo na motocyklu sedadlo.

V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody, za které může pachateli hrozit trest odnětí svobody od šesti měsíců až na tři léta,“ dodal Robovský.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky pátrání, motocykly, krádež, Dolní Suchá, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou měsících? No když chcete být policajti za idioty, tak jen tak dál. Pomáhat a chránit budeme asi nosit mi na tričkách, ne?

Středa, 13. března 2024, 10:37Odpovědět

Policisté hledají ukradené motorky i zloděje, kteří je v Dolní Suché odcizili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.