Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Těžká nehoda uzavřela silnici 35 u Hrádku. Srazil se kamion s autem

K vážné nehodě se dvěma těžkými poraněnými došlo v pondělí v půl šesté ráno na silnici 35 u Hrádku nad Nisou. Na místě se srazil kamion s osobním autem, jehož řidič zůstal po srážce v autě zaklíněný. Nehoda na několik hodin silnici uzavřela.

„Řidič osobního vozidla jel ve směru od Liberce, kdy dosud z nezjištěných příčin vyjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Renault,“ uvedla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Řidič auta byl po srážce ve vozidle zaklíněný a hasiči ho museli ven vystříhat pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. „Řidič osobního vozidla utrpěl zatím blíže nespecifikované zranění, se kterým byl transportován do liberecké nemocnice. Jeho spolujezdkyně byla rovněž převezena Zdravotnickou záchrannou službou ve velmi vážném stavu do Krajské nemocnice Liberec,“ dodala mluvčí.

Obě těžce zraněné osoby musely být napojeny na umělou plicní ventilaci a pozemními posádkami jsme je transportovali na traumacentrum do liberecké nemocnice," doplnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby LIbereckého kraje Michael Georgiev

Komunikace byla několik hodin uzavřená, řidiči museli místo objíždět přes Hrádek. „Příčina a okolnosti nehody budou nyní předmětem dalšího šetření,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, hrádek, policie, hasiči, hzs lk, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžká nehoda uzavřela silnici 35 u Hrádku. Srazil se kamion s autem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.